Michal2008 Napisano 23 Października 2024 Napisano 23 Października 2024 Cześć, podzielcie się swoim doświadczeniem na temat awaryjności wyżej wymienionego trenażera. Zakupiłem go; po około 1,5 roku zaczął hałasować, został wymieniony na gwarancji, obecnie znowu po podobnym okresie znowu zaczął hałasować i znowu odsyłam na wymianę, też tak mieliście? Cytuj
TheJW Napisano 23 Października 2024 Napisano 23 Października 2024 Mój osobisty przelatał chyba dwa sezony zimowe bez żadnych problemów. W tym chyba nawet nie będę go rozkładał, bo nie planuję wirtualnej jazdy. Znajomy jednak miał podobny problem do Twojego i jemu Wahoo również wymieniło trenażer na inny, chyba nawet już po gwarancji, bo wcześniej też miał z nim jakiś problem. Jeśli Wahoo nie wymaga od Ciebie wysłania, tylko poproszą Cię o "zniszczenie" obecnego, a w jego miejsce przyślą Ci inny, to chętnie przygarnę/odkupię za niewielkie pieniądze ten uszkodzony. Cytuj
Michal2008 Napisano 23 Października 2024 Autor Napisano 23 Października 2024 trzeba obecny odesłać żeby dostać kolejny, tak to nie działa w tym przypadku. Cytuj
TheJW Napisano 23 Października 2024 Napisano 23 Października 2024 (edytowane) Temu znajomemu kazali "zniszczyć" uszkodzony trenażer poprzez odcięcie wtyczki zasilania przy samej obudowie i udokumentowanie tego zdjęciowo. Na tej podstawie przysłali mu drugi.🤷♂️ Ale może w międzyczasie zorientowali się, że niektóre usterki bardzo łatwo usunąć, a i odcięcie wtyczki to nie jest jakiś wielki problem, bo w niecałą godzinę można ją wymienić. Edytowane 23 Października 2024 przez TheJW 1 Cytuj
leon7877 Napisano 23 Października 2024 Napisano 23 Października 2024 Pracuje niczym silnik Diesla w starym Oplu 3 Cytuj
Michal2008 Napisano 23 Października 2024 Autor Napisano 23 Października 2024 Godzinę temu, TheJW napisał: Temu znajomemu kazali "zniszczyć" uszkodzony trenażer poprzez odcięcie wtyczki zasilania przy samej obudowie i udokumentowanie tego zdjęciowo. Na tej podstawie przysłali mu drugi.🤷♂️ Ale może w międzyczasie zorientowali się, że niektóre usterki bardzo łatwo usunąć, a i odcięcie wtyczki to nie jest jakiś wielki problem, bo w niecałą godzinę można ją wymienić. poprzedni raz wymienili mi trenażer na nowy 06-2023 i też stary odsyłałem. Cytuj
dfq Napisano 23 Października 2024 Napisano 23 Października 2024 4 sezony przeleciałem na Kickr Core (średnio po 2-3 tys km/rok) bez żadnych problemów. Zmieniłem na Kickr v6 + Climb (bo lepszy). 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi