Michal2008 Napisano 23 Października Udostępnij Napisano 23 Października Cześć, co może być przyczyną chwilowych przerw z komunikacją z trenażerem podczas treningu? Na parę sekund znikają dane (prędkość, moc) i po chwili znowu się pojawiają. Trenażer połączony za pomocą antenki ANT+ usb z laptopem. Podczas np. 1h treningu występuje to ok. 10 razy. Wina anteny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekSw Napisano 23 Października Udostępnij Napisano 23 Października Jaki trenażer? Mam tak z suito i też nie do końca udało mi się ustalić, mam podejrzenie, że przyczyną może być generowany ruch przez wifi, ale to tylko podejrzenie. Antena u mnie była podłączana po kablu i stawiana blisko trenażera i problem również występował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal2008 Napisano 23 Października Autor Udostępnij Napisano 23 Października Wahoo kickr core Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi