burz Napisano 24 Października Udostępnij Napisano 24 Października Wydaje mi się, że maszynowe. Co do hamulców też miałem wątpliwości, ale po 3 miesiącach nie widzę potrzeby natychmiastowej wymiany. Nadspodziewanie dają radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacqNDW Napisano 24 Października Autor Udostępnij Napisano 24 Października To w sumie w cenie Kellysa mam też wspomnianego wcześcniej Radona na CX gen 4, z RockShox Psylo, na MT420, tyle że z Cuesem zamiast Deore Także wybór nie taki oczywisty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klechulec Napisano 25 Października Udostępnij Napisano 25 Października Cześć. Podepnę się pod temat bo mam bardzo podobny zakładany budżet i ten sam teren w którym jeżdżę, czyli TPK Poza wymienionymi przez Ciebie rowerami patrzę jeszcze na Kross level boost 3.0 (cena 10999 w sklepie w Gdańsku). Co myślisz o tym zestawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burz Napisano 25 Października Udostępnij Napisano 25 Października Osprzęt fajny, cena dobra. Napęd x12 - dla jednych wada, dla innych zaleta. Waga katalogowa nierealna (chyba że podana bez akumulatora) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klechulec Napisano 25 Października Udostępnij Napisano 25 Października no właśnie x12 do jazdy po Trójmiejskim Parku Krajobrazowym to trochę overkill, a poza tym co mi się nie podoba to że głównie występuje w kolorze białym chyba trochę średnio dobrany kolor do lasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JWO Napisano 25 Października Udostępnij Napisano 25 Października x12 to teraz standard w mtb. Nie ma co walczyć z postępem bo będzie drożej. Cytat chyba trochę średnio dobrany kolor do lasu.. a to potrzebujesz barwy maskujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacqNDW Napisano 26 Października Autor Udostępnij Napisano 26 Października W sumie w tej kasie to ten Kross wygląda naprawdę dobrze Początkowo też go oglądałem, ale wypadł przez to, ze ma silnik Shimano - z tego co czytałem działa bardzo responsywnie i daje świetne odczucia z jazdy, ale jak coś się zesra to praktycznie zostaje tylko wymiana.. I teraz tak długo jak jest na gwarancji to spoko, ale jak ta się tylko skończy to robi się smutek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klechulec Napisano 28 Października Udostępnij Napisano 28 Października (edytowane) Ja po kolejnych dniach porównywania ofert kupiłem tego Kross właśnie (ale szarego), z allegro z ich oficjalnego konta za 9999, nie potrafiłem znaleźć nic lepszego, a z Niemiec nie chcę ściągać przez potencjalny problem z serwisem. Mam nadzieję że silnik da radę, wolałem Bosha lub Yamahę, ale nie można mieć wszystkiego w weekend pojawiła się ciekawa promocja na fulla Haibike, mieści się w limicie 10k, ale niestety mały rozmiar https://www.greenbike.pl/rower-elektryczny-haibike-adventr-fs-8-630wh-poekspozycyjny-p-8767.html Edytowane 28 Października przez klechulec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacqNDW Napisano 28 Października Autor Udostępnij Napisano 28 Października @klechulec zakładam, że padło na Hexagona Boost 3.0? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klechulec Napisano 29 Października Udostępnij Napisano 29 Października (edytowane) Level boost 3..chociaż zastanawiam się nad zwrotem (zakup online do odbioru w sklepie stacjonarnym). Im więcej czytam o bateriach Shimano tym więcej wątpliwości jak minie okres gwarancyjny 🤔 amor wymienisz, hamulce, inne rzeczy, ale silnik trochę trudniej.. A co autor postu postanowił?? Edytowane 29 Października przez klechulec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacqNDW Napisano 30 Października Autor Udostępnij Napisano 30 Października Planuję zakup dopiero w listopadzie i jeszcze ostatecznej decyzji nie podjąłem.. Nie wiem dlaczego, ale bardzo kusi mnie ten Dartmoor, z założenia na rok, dwa i wtedy zdecydować w co iść dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi