tobo Napisano 27 Października 2024 Autor Napisano 27 Października 2024 W dniu 23.10.2024 o 15:54, Pietrash napisał: Ja mam tą i jest całkiem dobra. https://www.decathlon.pl/p/kurtka-do-jazdy-na-rowerze-szosowym-meska-zimowa-endurance/_/R-p-345150?mc=8883071&c=Czarny Zdjęcia wewnętrznej strony pokazują brak klejonych szwów, więc kurtka nie jest przeciwdeszczowa. Opis jest mylny. Cytuj
Pietrash Napisano 27 Października 2024 Napisano 27 Października 2024 W dniu 23.10.2024 o 18:49, spidelli napisał: @Pietrash napiszesz coś więcej - w jakich warunkach ją sprawdzałeś? Deszcz, wiatr, temperatura? Zainteresowała mnie 👍 Kurtka chroni przed lekkim deszczem oraz wiatrem. Przy temperaturach 10 st. C i mam pod nią tylko podkoszulkę jest mi w niej ciepło. Posiada również ochronę na tyłek która jest w dolnej części kurtki. Dwa zamki na przodzie maja dodatkowa silikonowe paski które pełnia funkcję ochrony przed wodą. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi