MikZak Napisano 22 Października Udostępnij Napisano 22 Października Hej, chciałbym rozpocząć przygodę z MTB więc szukam jakiegoś fajnego roweru. Jako, że zaczynam, to szukam czegoś w miarę taniego (do 4000 złociszy). W oko wpadły mi trzy sprzęty: 1. Scott Spark: Rezerwacja Scott Spark 740 Full 27,5’ Namysłów • OLX.pl 2. Cannondale Rush: Cannondale Rush 29 rower górski full suspension Jabłonna • OLX.pl Lub nowy rockrider st 900s ROWER GÓRSKI MTB ST 900 S 27,5" ROCKRIDER | Decathlon Zależy mi na ramie L- mam 175 cm, a rower ma być trochę ,,przyszłościowy". Jeżeli w tej cenie znajdzie się coś innego (lepszego) to byłbym wdzięczny za podrzucenie linka Edit: ważę ok 65 kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NerfMe Napisano 22 Października Udostępnij Napisano 22 Października Bez sensu, musisz dołożyć do tego 1-2 tys. zł za serwis w zależności od stanu. Do czego ma być ten rower? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 22 Października Mod Team Udostępnij Napisano 22 Października Z podanych Scott zdecydowanie najlepszy, pozostałe na słabym, budżetowym osprzęcie. Ale Scott jest do serwisu, jak pisze w ogłoszeniu, a jeśli sam nie ogarniasz tych spraw to serwis ów może sporo kosztować. No i jest już w rezerwacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaGiant Napisano 22 Października Udostępnij Napisano 22 Października (edytowane) Na fulach się nie znam i o tylnym zawieszeniu nie będę się wypowiadał ale rower z Deca nie wygląda źle . Ma dwie podstawowe zalety - jest nowy i nie będzie wymagał dodatkowych inwestycji , można go dotknąć , dosiąść i wybrać rozmiar . Nie widzę w nim nic dyskwalifikującego do górskiej jazdy . Pytanie tylko czy na pewno jest gdzieś dostępny ? Edytowane 22 Października przez WaGiant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grabek Napisano 22 Października Udostępnij Napisano 22 Października " Amortyzator siodełka nie działa zerwana linka " Skoro sprzedający nie jest w stanie wymienić linki w "amortyzatorze" siodełka, żeby sprzedać rower w jak najlepszym stanie to ja bym się od niego trzymał daleko. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 22 Października Udostępnij Napisano 22 Października Albo nie chce inwestować przed sprzedażą bo włoży więcej niż zyska, woli napisać co jest niesprawne i niech kupujący decyduje czy chce w to wchodzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikZak Napisano 22 Października Autor Udostępnij Napisano 22 Października 2 godziny temu, WaGiant napisał: Na fulach się nie znam i o tylnym zawieszeniu nie będę się wypowiadał ale rower z Deca nie wygląda źle . Ma dwie podstawowe zalety - jest nowy i nie będzie wymagał dodatkowych inwestycji , można go dotknąć , dosiąść i wybrać rozmiar . Nie widzę w nim nic dyskwalifikującego do górskiej jazdy . Pytanie tylko czy na pewno jest gdzieś dostępny ? Patrzyłem na stronie i piszą że ani ten rockrider to ani do xc, ani do enduro to do czego on kur*a jest- na dojazdy do kościoła? 5 godzin temu, MikZak napisał: Hej, chciałbym rozpocząć przygodę z MTB więc szukam jakiegoś fajnego roweru. Jako, że zaczynam, to szukam czegoś w miarę taniego (do 4000 złociszy). W oko wpadły mi trzy sprzęty: 1. Scott Spark: Rezerwacja Scott Spark 740 Full 27,5’ Namysłów • OLX.pl 2. Cannondale Rush: Cannondale Rush 29 rower górski full suspension Jabłonna • OLX.pl Lub nowy rockrider st 900s ROWER GÓRSKI MTB ST 900 S 27,5" ROCKRIDER | Decathlon Zależy mi na ramie L- mam 175 cm, a rower ma być trochę ,,przyszłościowy". Jeżeli w tej cenie znajdzie się coś innego (lepszego) to byłbym wdzięczny za podrzucenie linka Edit: ważę ok 65 kg w ogóle co sądzicie o polygonie D6 da radę czy się rozdupcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NerfMe Napisano 22 Października Udostępnij Napisano 22 Października Właśnie ten Rockrider jest dla osoby, która nie wie po co jej full, ale koniecznie chce mieć taki rower. Dalej nie wiemy co sądzić o Polygonie, bo nie wiemy jak chcesz użytkować rower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaGiant Napisano 22 Października Udostępnij Napisano 22 Października ,, Przeznaczony na wycieczki MTB powyżej 3 h, do jazdy przez cały rok." Ja to rozumiem jako turystyczną jazdę w górskim terenie . Bez szaleństw . Te ograniczenia są trochę asekuracyjne żeby nie było w razie czego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikZak Napisano 22 Października Autor Udostępnij Napisano 22 Października 49 minut temu, NerfMe napisał: Właśnie ten Rockrider jest dla osoby, która nie wie po co jej full, ale koniecznie chce mieć taki rower. Dalej nie wiemy co sądzić o Polygonie, bo nie wiemy jak chcesz użytkować rower. Głównie trail/xc ale myślę że z czasem coś bliżej enduro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 17 godzin temu Mod Team Udostępnij Napisano 17 godzin temu Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi