Skocz do zawartości

[Do 4000] Pierwszy full

MikZak

Rekomendowane odpowiedzi

Hej, chciałbym rozpocząć przygodę z MTB więc szukam jakiegoś fajnego roweru. Jako, że zaczynam, to szukam czegoś w miarę taniego (do 4000 złociszy).

W oko wpadły mi trzy sprzęty:

1. Scott Spark: Rezerwacja Scott Spark 740 Full 27,5’ Namysłów • OLX.pl

2. Cannondale Rush: Cannondale Rush 29 rower górski full suspension Jabłonna • OLX.pl

Lub nowy rockrider st 900s

ROWER GÓRSKI MTB ST 900 S 27,5" ROCKRIDER | Decathlon

Zależy mi na ramie L- mam 175 cm, a rower ma być trochę ,,przyszłościowy".

Jeżeli w tej cenie znajdzie się coś innego (lepszego) to byłbym wdzięczny za podrzucenie linka :)

Edit: ważę ok 65 kg

Na fulach się nie znam i o tylnym zawieszeniu nie będę się wypowiadał ale rower  z Deca nie wygląda źle . Ma dwie podstawowe zalety - jest nowy i nie będzie wymagał dodatkowych inwestycji , można go dotknąć , dosiąść i wybrać rozmiar . Nie widzę w nim nic dyskwalifikującego do górskiej jazdy .

Pytanie tylko czy na pewno jest gdzieś dostępny ?

Edytowane przez WaGiant

2 godziny temu, WaGiant napisał:

Na fulach się nie znam i o tylnym zawieszeniu nie będę się wypowiadał ale rower  z Deca nie wygląda źle . Ma dwie podstawowe zalety - jest nowy i nie będzie wymagał dodatkowych inwestycji , można go dotknąć , dosiąść i wybrać rozmiar . Nie widzę w nim nic dyskwalifikującego do górskiej jazdy .

Pytanie tylko czy na pewno jest gdzieś dostępny ?

Patrzyłem na stronie i piszą że ani ten rockrider to ani do xc, ani do enduro to do czego on kur*a jest- na dojazdy do kościoła?

5 godzin temu, MikZak napisał:

Hej, chciałbym rozpocząć przygodę z MTB więc szukam jakiegoś fajnego roweru. Jako, że zaczynam, to szukam czegoś w miarę taniego (do 4000 złociszy).

W oko wpadły mi trzy sprzęty:

1. Scott Spark: Rezerwacja Scott Spark 740 Full 27,5’ Namysłów • OLX.pl

2. Cannondale Rush: Cannondale Rush 29 rower górski full suspension Jabłonna • OLX.pl

Lub nowy rockrider st 900s

ROWER GÓRSKI MTB ST 900 S 27,5" ROCKRIDER | Decathlon

Zależy mi na ramie L- mam 175 cm, a rower ma być trochę ,,przyszłościowy".

Jeżeli w tej cenie znajdzie się coś innego (lepszego) to byłbym wdzięczny za podrzucenie linka :)

Edit: ważę ok 65 kg

w ogóle co sądzicie o polygonie D6 da radę czy się rozdupcy

49 minut temu, NerfMe napisał:

Właśnie ten Rockrider jest dla osoby, która nie wie po co jej full, ale koniecznie chce mieć taki rower. 

Dalej nie wiemy co sądzić o Polygonie, bo nie wiemy jak chcesz użytkować rower.

Głównie trail/xc ale myślę że z czasem coś bliżej enduro.

• 5 tygodni później...
  • Mod Team

Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...