Keyleig Napisano 21 Października Udostępnij Napisano 21 Października Cześć, posiadam rower Merida silex 400 na grx400 2x10. Ostatnio zakupiłem trenażer i zostało mi polecone w sklepie zakupu kasety zamiast mojej którą mam do tej pory hg-50-10 Powiedziano mi bym kupił lepszą cs-m771-10 oraz do tej kasety łańcuch shimano hgx gdzie do tej pory miałem łańcuch kmc. Dajcie znać czy jest sens to zakładać i czy to będzie współpracować czy wymieniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 21 Października Udostępnij Napisano 21 Października Dałeś się naciągnąć. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcesco Napisano 22 Października Udostępnij Napisano 22 Października Mój kumpel nabył crossa od Scotta, pojechał po jakimś czasie na pierwszy przegląd. Wymienili mu kasetę, łańcuch i opony. Rower miał przejechane niecałe 200 km🤣 I jeszcze patałachy nie wyregulowały przerzutki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turysta05 Napisano 22 Października Udostępnij Napisano 22 Października Nowy rower Scott po 200km i taka wymiana?😲 Co się stało? @marcesco jakieś uzasadnienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi