Arek_Perla Napisano 21 Października Udostępnij Napisano 21 Października (edytowane) Cześć Panowie mam okazję kupić taką lalunie, Kuota Khan, model 2017. Z najważniejszych info - Full Carbon z wyjątkiem mostka, kierownica karbon, koła Carbon Campagniolo 35 mm, opony Vittoria Rubino Pro, napęd Campagniolo Chorus 11, korby Rotor. Rama 830 gr. Waga 6.99kg. Ogólnie chciałem kupić rower nowy ze sklepu za jakieś 13 999 - 15 000 , ale sobie myślę że temu „nowemu” wg mnie daleko do tej pięknej sztuki. Stan idealny Cena 5999 Co sądzicie? Dobre to czy lepiej pchać siano w nowość? Tylko nie piszcie mi o gwarancji, bo to akurat dla mnie żaden argument Edytowane 21 Października przez Arek_Perla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 21 Października Udostępnij Napisano 21 Października Rower niszowej w tym kraju marki na napędzie "dla koneserów", wymierających hamulcach szczękowych i używanych, karbonowych kołach - od sprawdzenia ich stanu trzeba zacząć oglądanie roweru. Generalnie sprzęt dla świadomego użytkownika, który jest pewien, że właśnie tego szuka (charakter, geometria itd) bo późniejsza odsprzedaż będzie bardzo trudna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernorator Napisano 21 Października Udostępnij Napisano 21 Października (edytowane) Szczeki - co kto lubi Rama - świetna Koła - świetne ale karbonowa powierzchnia hamująca na szczekach to dramat, do tego używane więc jeśli je ktoś przegrzał to nie widać a są do wywalenia Napęd - meh Szczęki wiadomo, jedni umrą za nie inni nie spojrzą nawet na rower bez tarcz. Rama jest dobra, koła też świetne tyle, że do szczęk karbonowa bieżnia nie jest szczęśliwa. Delaminacja, palące się dętki itd. Napęd będzie kosztował straszliwe pieniądze za każdą wymianę. Opony prawie turingowe w tej klasie roweru. Edytowane 21 Października przez ernorator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi