Mihau_ Napisano 23 Października Udostępnij Napisano 23 Października 44 minuty temu, JWO napisał: Ale jak jest wylaczona? Byłem mocno zdziwiony choć szczerze mówiąc to bardziej się rozczarowałem telewizorem niż ucieszyłem z zamrażarki. Zamrażarka - pobór podczas pracy ok. 60W Tv ok. 90W + ambilight kolejne 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shimaserduszko Napisano 23 Października Autor Udostępnij Napisano 23 Października (edytowane) Na razie miałem podłączony sam trenażer bez roweru i włączoną aplikacje - nic nie pobiera w takim stanie. Jeszcze robię porządki w piwnicy, nadpiszę się po testach. Edytowane 23 Października przez shimaserduszko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shimaserduszko Napisano 24 Października Autor Udostępnij Napisano 24 Października 13-15W przy umiarkowanej jeździe, zrobiłem sprint i było 31W najwięcej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi