Kroll_s Napisano 17 Października Udostępnij Napisano 17 Października Cześć Z tego wyboru błotników i akcesoriów już sam nie wiem w jakie błotniki zainwestować, a na jesień by się przydały, by po przejechaniu po kałuży całej zawartości nie mieć mokrych pleców. Rower Giant Roam 0 (2024). Koła 700x42c Wstępnie myślałem o rozwiązaniach nie pełnych błotników, czyli: Giant Speadshield 700 Tour Clip - https://rowerybielany.pl/blotniki/5434-blotniki-speedshield-700-tour-clip-on-giant.html SKS Velo 55 Crossh - ttps://sprint-rowery.pl/zestaw-blotnikow-sks-velo-55-cross-28 Może na inne powinienem zwrócić uwagę? SKS w ofercie ma ich sporo. Dzięki z góry za porady czy wskazanie na jaki byście się zdecydowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sk27 Napisano 17 Października Udostępnij Napisano 17 Października Cześć W rowerze crossowym Kellys Cliff 50 mam błotniki SKS Velo 47 i jestem z nich zadowolony. Teraz mam opony 700x40c (wcześniej 700x42c) i ta szerokość błotników była w moim przypadku wystarczająca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 18 Października Udostępnij Napisano 18 Października SKS ma spoko błotniki, przemyślane i dopasowane do różnych typów rowerów i szerokości opon. Ostatnio do Gruza-commutera kupiłem najtańsze SKS ATB 55 i robią robotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak56 Napisano 18 Października Udostępnij Napisano 18 Października (edytowane) Ja miałem SKS Edge 56mm z oponami 44mm. Tak to wyglądało. Po przejechaniu kałuży plecy będziesz miał suche, ale buty już nie bardzo. Z przodu pasowałoby dołożyć "chlapacz" do dołu błotnika. Edytowane 18 Października przez szczupak56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi