s4bw Napisano 16 Października Udostępnij Napisano 16 Października Witam mam pytanie odnośnie zmiany koła z 29 cali na 26 cali czy było by to możliwe bez większych przeróbek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RabbitHood Napisano 17 Października Udostępnij Napisano 17 Października po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 17 Października Udostępnij Napisano 17 Października (edytowane) Chce zrobić pseutomulleta i szpanować przed innymi gimnazjalistami. @s4bw jeśli hamulec jest tarczowy, to możesz zmieniać bez problemu i na 20". O ile znajdziesz koło w pasującym standardzie piasty. Przy v-brake nie ma takiej opcji, chyba, że dospawasz niżej mocowanie hamulca lub będziesz jeździł bez. Edytowane 17 Października przez TheJW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 17 Października Udostępnij Napisano 17 Października (edytowane) Weź pod uwagę o ile siądzie suport - możliwe, że pedałowanie w przechyle będzie niemożliwe. Edytowane 17 Października przez kazafaza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 17 Października Udostępnij Napisano 17 Października Nie wiemy jaka rama ale w Peak'u 29 dałem kiedyś z tyłu 27,5'' z oponą 2,8'' a na przód 29'' na 3'' Pozdrow'er😘 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yapabaka Napisano 17 Października Udostępnij Napisano 17 Października Ożeniłem kiedyś ramę na 29 z kołami na 27,5 Mimo naprawdę wysokiego widelca, i tak niejednokrotnie zawadziłem palcami o podłoże Ale w sumie lubiłem wariata 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi