zinedinezidane0 Napisano 16 Października Udostępnij Napisano 16 Października cześć! Potrzebuję pomocy w identyfikacji ramy Cycles France Loire. Teoretycznie jest to Super Vitus 971 ale jedyne oznaczenie to naklejka na down tube, jednak takie naklejki zawsze widziałem na widelcach. U mnie wideł bez oznaczeń. Do tego mały grawer Vitus przy mocowaniu przerzutki i ciemniejszy ślad po jakiejś naklejce na dole podsiodłowej. Frameset 54cm waży ~2400g (1800+600). Możliwe że ktoś np malował ramę i pomieszał/zniszczył naklejki i to faktycznie SV971 czy może coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HSM Napisano 16 Października Udostępnij Napisano 16 Października Lubię takie zagadki, ale nie będę udawał, że wiem cokolwiek na temat tych rowerów... Zanim zobaczyłem Twój post, nawet nie wiedziałem, że była taka marka 🙂. Spytaj na https://www.velovintageagogo.com/ Czy Twoja rama ma wybite jakieś numery? Niekiedy jest przybliżona data produkcji (tydzień i rok). Widelec nie wydaje mi się oryginalny. Te "z Internetu" nie są takie gołe - mają ładnie odcinające się mufy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi