Tymek_ Napisano 16 Października Udostępnij Napisano 16 Października (edytowane) Mam pytanie/problem. Pierwszy raz odpowietrzam hamulce i niewiem czy tak ma być ale kiedy chce dac bloczek do odpowietrzania to pomiędzy prawym tłoczkiem a bloczkiem jest jakaś 0,5/1 mm przerwa i niewiem czy tak ma być ponieważ na poradnikach ludzie je dosłownie wpychali. Niewiem ale może coś wypadło przy odczepieniu klocków. 75078437629__BECB43AB-3131-47D5-B949-6B54C5F8175C.MOV Edytowane 16 Października przez Tymek_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 16 Października Udostępnij Napisano 16 Października Wpychali jeśli tłoki nie były cofnięte całkowicie. Normalnie jeśli wkładasz blok to bez zawleczki wypadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba8121 Napisano 16 Października Udostępnij Napisano 16 Października Albo złudzenie albo źle widzę, ale na tym zdjęciu wygląda jak by tłoczka w ogóle nie było, a jeżeli tam jest, to bloczek po prostu zapinasz zawleczką i odpowietrzasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 17 Października Udostępnij Napisano 17 Października Też jakoś dziwnie mi to wygląda. Dodatkowo ten kawałek metalu głębiej, wytarty jakby tarcza go przeorała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XYZPV Napisano 17 Października Udostępnij Napisano 17 Października Tam tłoczka nie ma pany eksperty. Zacisk na złom albo szukanie tłoczka na aliexpres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 17 Października Udostępnij Napisano 17 Października Jestem bardzo ciekawy historii tego hamulca i całego roweru. :))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi