eBiker Napisano 15 Października Udostępnij Napisano 15 Października Cześć! Kupiłem w/w hampel ma przód i na stronie sklepu była tabelka której trochę nie kumam. Dokładnie chodzi czym się różni PM6" od PM7"(o co w tym chodzi?)? Wybrałem mocowanie pod tarczę 180mm(QM 40), ale mam zagwozdkę(na szczęście 12PLN to nie jakiś duży wydatek). Oto tabelka: A i jeszcze jedno pytanie na przodzie mam tarczę ICE STOP'a, będzie ok? Amortyzator to Suntour Axon jeśli to ważne. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_ostrów Napisano 15 Października Udostępnij Napisano 15 Października (edytowane) Ważne że to Axon. Adapter dobierasz patrząc na kombinacje mocowanie w widelcu ( PM6 u Cb ) i tarczy. Czyli tarczę 160 przykręcasz bez adaptera , 180 z adapterem +20 ( QM40 ) Edytowane 15 Października przez marcin_ostrów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi