mirufine Napisano 10 Października Udostępnij Napisano 10 Października Witam. Mam problem z luzami na lewej korbie. Problem polega na tym że gdy dokręcam śrubę do samego końca to wszystko jest okej, lecz gdy po przejechaniu sie chwile zaczynaja pojawiac sie luzy. Z suportem jest wszystko wporzadku poniewaz wczoraj zakupilem nowy. Prosze o szybka odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 10 Października Udostępnij Napisano 10 Października Jak dobrze pamiętam, to w korbie Sram NX luz kasuje się nakrętką, która jest po lewej stronie. Rozumiem, że kasujesz luz nakrętką, którą widać poniżej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirufine Napisano 10 Października Autor Udostępnij Napisano 10 Października Mam model gdzie śrubę przykreca sie na lewej korbie. Nie mam tego elementu ktory widac na obrazku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 10 Października Udostępnij Napisano 10 Października Jaki masz napęd 11s czy 12s? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi