Joker86 Napisano 10 Października Udostępnij Napisano 10 Października Witam szanowne grono , potrzebne chwyty z rogami - komfortowe , mięciutkie , ultra wygodne 😀. Tak mi łapska ,,wytelepało" w tym sezonie że mam dość - pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mentos Napisano 10 Października Udostępnij Napisano 10 Października (edytowane) Sam wolę dokręcić jakieś lekkie rogivtypu KCNC, ale jak chcesz chwyty z rogami to kupowałem żonie Ergona GS2 i jest mega zadowolona. Edytowane 10 Października przez Mentos 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nemrod82 Napisano 10 Października Udostępnij Napisano 10 Października Wymieniłem chwyty na Ergony GS2 w rowerze żony i syna. Drętwienie dłoni przestało być problemem przy dłuższych ( dla nich) trasach. Ogólnie należy też zwrócić uwagę, że są one w dwóch rozmiarach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mentos Napisano 10 Października Udostępnij Napisano 10 Października i na cenę 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi