Rower55 Napisano 8 Października Udostępnij Napisano 8 Października Witam Szukam nowego roweru: koła 29" bez amortyzacji prosta kierownica Czyli taki MTB 29" ale bez amortyzatora. Lubię rowery MTB (jak Kross level) ale nie potrzebuję tego ciężkiego amortyzatora z przodu. Na leśne drogi wystarczy amortyzacja z opony 29" napompowanej do 1.7 Bar Ktoś zna jakieś modele? I proszę nie pisać że mam kupić MTB i wymienić w nim amor na sztywny bo nie chcę przerabiać nowego roweru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 8 Października Udostępnij Napisano 8 Października Muirwoods Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojcio Napisano 8 Października Udostępnij Napisano 8 Października Mam marina DSX1. Ciut droższy ale fajny. Jest model tańszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 9 Października Udostępnij Napisano 9 Października (edytowane) Kross Esker 2025 FL. Choć w podanej cenie raczej tylko marin-y się zmieszczą. Edytowane 9 Października przez KSikorski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi