Naglafar Napisano 8 Października Udostępnij Napisano 8 Października Hej, mam problem ze zdjęciem koła, nie wiem czy powinienem odkręcić najpierw śrubę nr 1 czy sama 2? Rower Kross Vento 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kipcior Napisano 8 Października Udostępnij Napisano 8 Października Zdjęcie koła trzeba robić z dalszej odległości, bo tak to się nawet tarcza nie mieści Odkręcasz tylko 2, wyciągasz całość i koło zejdzie z ramy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Naglafar Napisano 9 Października Autor Udostępnij Napisano 9 Października Dzieki! Mam jeszcze pytanie czy to normalne ze przy biegach 2x11 przy ustawieniu skrajnych biegów łańcuch może ocierać o prowadnik? Shimano 105 i biegi najmniejszą zębatką na przednie i najmniejsza na tyle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kipcior Napisano 9 Października Udostępnij Napisano 9 Października Na skrajnych się nie jeździ więc może tak być. Ale być może da się to też precyzyjnie wyregulować, żeby obie skrajne chodziły. Jednak na pewno prościej jest zmieniać biegi niż to osiągnąć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi