Doritos811 Napisano 8 Października Udostępnij Napisano 8 Października Witam! co uważacie o sztycy fox transfer 30.9 150mm za mniej niż 700zł myślicie, że warto tyle dawać czy polecicie cos tańszego? zależy mi na tym aby po regularnym serwisowaniu wytrzymała na lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qbek84 Napisano 8 Października Udostępnij Napisano 8 Października FOX'a nie miałem, ale z tanich sztyc polecam X-Fusion Manic. Prosta i bezproblemowa. Na OLX idzie kupić nową z demontażu do 500zł (ja taką kupiłem) albo TUTAJ masz używaną za połowę ceny FOX'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 8 Października Udostępnij Napisano 8 Października 3 godziny temu, Doritos811 napisał: Witam! co uważacie o sztycy fox transfer 30.9 150mm za mniej niż 700zł myślicie, że warto tyle dawać czy polecicie cos tańszego? zależy mi na tym aby po regularnym serwisowaniu wytrzymała na lata. Zdecydowanie nie jest warto. Żadna sztyca której system wymaga serwisu i dedykowanych narzędzi nie jest tego warta. Fox w swojej funkcjonalności niczego nie wnosi na plus w stosunku do sztyc na kartridżu który jest jednorazowy. Miałem w sumie ok 10 różnych droperów, z czego wymagające serwisu były pierwszy kindshock a potem reverby. Serwis sztycy z kartridżem jest bardzo prostym zabiegiem wymagającym zwykłych narzędzi (klucze imbusowe). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi