luker7 Napisano 7 Października Udostępnij Napisano 7 Października (edytowane) Chciałbym sprzedać opony z drutem i pytanie jak poprawnie zapakować w karton do wysyłki tak, żeby odbiorca nie miał zastrzeżeń? Zmieszczą się takie opony (29''2x25) wogóle do paczkomatu? Edytowane 7 Października przez luker7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 7 Października Udostępnij Napisano 7 Października Zwiń w ósemkę i na pół. Sklepy rowerowe tak wysyłają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luker7 Napisano 7 Października Autor Udostępnij Napisano 7 Października (edytowane) I wysyłają je paczkomatem ? Nic się nie stanie oponie tak zwiniętej? Edytowane 7 Października przez luker7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 7 Października Udostępnij Napisano 7 Października (edytowane) No pewnie. Nawet filmik znalazłem: https://youtu.be/1liUEl6iZGA?si=-ysLCZYdCI0ls-yX To opona, więc nawet w karton jej nie musisz wkładać, dobrze zakleić taśmą lub związać sznurkiem, żeby się nie rozwinęła, i śmiało można w foliopaku wysłać. Edytowane 7 Października przez TheJW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luker7 Napisano 7 Października Autor Udostępnij Napisano 7 Października O super. Nie pomyślałem nawet, żeby szukać odpowiedzi na youtube. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon7877 Napisano 8 Października Udostępnij Napisano 8 Października A mi się wydaje, że nie powinno się tak robić, chyba że na krótko i odbiorca od razu to wyprostuje. Bo inaczej opona już nigdy nie będzie prosta. Dodatkowo, zawsze jak kupujesz taką oponę w internecie jest opcja wysłania bez zwijania, kurierem tylko że wtedy przesyłka może być droższa. Chyba każdy sprzedawca, z którym miałem do czynienia oferował taką opcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 8 Października Udostępnij Napisano 8 Października Sklepy wysyłają w ten sposób, więc raczej nie powoduje to szkód. Bo byliby w tzw "plecy". Zwinięcie opony w ósemkę nie jest problemem tak długo jak nie jest przełamany drut. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi