maciaz91 Napisano 6 Października Udostępnij Napisano 6 Października (edytowane) Część, szukam w miarę lekkiej, wytrzymałej obręczy do mtb, rozmiar 29 cali, 32 otwory. Cena i opinie przemawiają za DT SWISS 533D, ale jest dosyć ciężka. Polecicie coś lepszego do około 200zl? Dzięki! Edytowane 6 Października przez maciaz91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leejoonidas Napisano 6 Października Udostępnij Napisano 6 Października Dartmoor Tomcat, kilka kółek zbudowałem na tej obręczy, nawet do elektryka komuś to wsadziłem w rozmiarze 27,5" i jeźdżą do dzisiaj. U siebie też mam w jednym rowerze w rozmiarze 29" na 32 otwory, kilka tysięcy przejechłem i nic się z nimi nie dzieje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CRMOCAAD Napisano 6 Października Udostępnij Napisano 6 Października Zgadzam się z kolegą, tomcat to naprawdę solidna obręcz, nieudało mi się takowej skrzywić a skacze i nie szczędzę 😜 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 7 Października Udostępnij Napisano 7 Października Mam 2 komplety na TomCat'ach - dobre, budżetowe obręcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xzc Napisano 7 Października Udostępnij Napisano 7 Października Akurat ja jeżdżę na thunderach z dartmoora, więc pewnie czegoś lżejszego szukasz, ale w sumie obręcz wydaje się być niezniszczalna, szprychy już kilkukrotnie połamałem, obręcz ma jedynie parę zarysowań, wszystko proste nie wymagające centrowania, a naprawdę jej nie oszczędzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciaz91 Napisano 8 Października Autor Udostępnij Napisano 8 Października Dzięki wielkie. Jakieś opinie o obręczach Accent Exe? Zdaje się, że są dużo lżejsze, ale nie wiem jak z trwałością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 8 Października Udostępnij Napisano 8 Października ACCENT EXE 420g, TOMCAT 490g. Ale... 23mm vs. 28mm i XC vs. Trail. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciaz91 Napisano 8 Października Autor Udostępnij Napisano 8 Października Opon szerszych niż 2.25 lub 2.3 nie planuje. Skoków też robić nie będę, a waga użytkownika to około 70kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi