spiwor Napisano 5 Października 2024 Napisano 5 Października 2024 Jaka jest aktualna cena kompletnego serwisu tego amortyzatora? Amortyzator fajny ale mam dość duże zastrzeżenie do trwałości, praktycznie do końca sezonu nie wytrzymał i tak sobie myślę- może nie serwisować a dołożyć i kupić coś trwalszego? Cytuj
cervandes Napisano 5 Października 2024 Napisano 5 Października 2024 https://activia.sgl.pl/amortyzatory_sklep/serwis/3 1 Cytuj
spiwor Napisano 5 Października 2024 Autor Napisano 5 Października 2024 Dzięki za info, muszę to przemyśleć. Cytuj
Galvatron Napisano 6 Października 2024 Napisano 6 Października 2024 Co to znaczy, że nie wytrzymał? Cytuj
spiwor Napisano 7 Października 2024 Autor Napisano 7 Października 2024 Mam luz, na początku olałem ale się pogłębił. Nie jest na sterach. Amortyzator nie miał lekko. Cytuj
ACTIVIA Napisano 7 Października 2024 Napisano 7 Października 2024 @spiwor Ślizgi do wymiany. Czy robiłeś przegląd zerowy zaraz po zakupie czy jeżdziłes, gdyż fabrycznie składają je na sucho, 1 Cytuj
spiwor Napisano 7 Października 2024 Autor Napisano 7 Października 2024 Niestety nie zrobiłem, serwisy długie terminy a chciałem jeździć. Często psikałem sprayem do amortyzatorów, ale chyba nie dostaje się tak do środka ( nie znam się). Cytuj
ACTIVIA Napisano 13 Października 2024 Napisano 13 Października 2024 Żadnym sprayem nie psikaj bezpośrednio na rury goleniowe. Jedynie na szmatke i wycieramy do sucha. Jeśli psikałem bezpośrednio na rury to spodziewaj sie bagna w środku co doprowadza do zatarcia rur goleniowych i ślizgów co powoduje potem spore luzy 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi