kyloziom Napisano 3 Października 2024 Napisano 3 Października 2024 (edytowane) Ahoj Pora rozpocząć dysputę na temat kolejnego zlotu. Idąc za głosem rozsądku po ostatnim zlocie, szykuje miejsce dla 10-15 osób Edytowane 18 Października 2024 przez kyloziom błąd w tytule Cytuj
szewka Napisano 5 Października 2024 Napisano 5 Października 2024 może bieszczady -dawno nie było Cytuj
burz Napisano 6 Października 2024 Napisano 6 Października 2024 (edytowane) Jakby emeryckie elektryki mogły też, to będę śledził przygotowania i bardzo wstępnie jestem chętny na te Bieszczady (plus żona). Edytowane 6 Października 2024 przez burz Cytuj
kyloziom Napisano 8 Października 2024 Autor Napisano 8 Października 2024 Elektryki też są mile widziane 1 Cytuj
limaK98 Napisano 12 Października 2024 Napisano 12 Października 2024 Góry Świętokrzyskie? Tam zlotu nigdy nie było, choć pomysł pojawiał się kilkukrotnie 1 1 Cytuj
szewka Napisano 22 Października 2024 Napisano 22 Października 2024 @DudiRadom moze się wypowie - jest po czy jezdzic przez 2 dni? Cytuj
Hanzo Napisano 26 Października 2024 Napisano 26 Października 2024 To może w końcu jakieś miejsce gdzie będzie można pojeździć? Olbrzymy? Rychleby? Pieniny? Świętokrzyskie też ciekawa propozycja. Cytuj
kyloziom Napisano Sobota o 07:29 Autor Napisano Sobota o 07:29 Coś działamy dalej w temacie zlotu czy temat umarł w butach? Cytuj
szewka Napisano Niedziela o 16:28 Napisano Niedziela o 16:28 zrob ankiete z miejscowkami. Pozniej daty i lecimy Cytuj
kyloziom Napisano Poniedziałek o 18:27 Autor Napisano Poniedziałek o 18:27 Mówisz masz, ankieta ważna tydzień ANKIETA Cytuj
DudiRadom Napisano Poniedziałek o 18:38 Napisano Poniedziałek o 18:38 Jeżeli chodzi o Świętokrzyskie, to będę za przewodnika 😄. Ja głosuje za Olbrzymami. Oczywiście dostosuję się do daty zlotu. Jeżeli się da to bez 27.06. Cytuj
Rafał87 Napisano Wtorek o 09:21 Napisano Wtorek o 09:21 Myślę że najpierw powinno być zaczęte od daty bo po co mam głosować za miejscówką jak się później okaże że mi data nie pasuje i nie mogę jechać. Nie podane nawet ile dni ma trwać ten zlot. Waham się czy oddać głos na miejscówkę nie znając dalszych konkretów. Na zlocie FR nigdy wcześniej nie byłem więc temat mi obcy. Cytuj
kyloziom Napisano Wtorek o 17:28 Autor Napisano Wtorek o 17:28 Zlot trwa zazwyczaj 3dni tj piątek-niedziela. Kto chce przyjeżdża wcześniej lub/i wyjeżdża później Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi