Treo Napisano 2 Października Udostępnij Napisano 2 Października Witajcie, przymierzam się do zakupu swojego pierwszego roweru elektrycznego i przychodzę po pomoc. Rower będzie przeznaczony na dłuższe i krótsze trasy.Do jazdy w lesie,oraz do pracy. Zależy mi na full amortyzacji. Mój wzrost to 172. Do tej pory w oko wpadło mi coś takiego https://www.activsport.eu/product-pol-51286-KELLYS-Theos-F50-SH-Anthracite-L-29-27-5-725Wh-rower-elektryczny.html?curr=PLN&country=1143020003&utm_source=iai_ads&utm_medium=google_shopping&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjw3vO3BhCqARIsAEWblcD-_gCYj9Jpuyx4G7C8wTz126G_ybbZUHMEu0rng3oYIWsVgVimnT4aAlqFEALw_wcB Jeśli jesteście mi w stanie doradzić jakiś model to dziękuję Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burz Napisano 2 Października Udostępnij Napisano 2 Października Koniecznie się przymierz przed zakupem, czy czasem rama nie jest za duża (choć w tym modelu najmniejsza). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lassar71 Napisano 2 Października Udostępnij Napisano 2 Października To jest rower w teren. Mam F90, na miasto go nie zabieram nigdy. Skąd jesteś? Jeśli ze śląska napisz priv do mnie, dam namiary na wyższy model w tej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XC100S Napisano 2 Października Udostępnij Napisano 2 Października Klamki hamulca do wymiany i widelec ale nie koniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xzc Napisano 3 Października Udostępnij Napisano 3 Października Widelec rzeczywiście średnio nadaje się do czegokolwiek, jeździłem na takim jakiś czas, poza słaba pracą ten widelec po prostu sie rozsypał, ślizg się wyrobił po jakimś czasie i złapał luż na lagach bardzo odczuwalny podczas jazdy do pod górę, lepiej dołożyć do czegoś lepszego, lub jak kolega wyżej wspomniał w podobnej cenie kupić wyższy model. Potem wymiana na dobrej jakości widelec to koszt przynajmniej jakieś 2.5-3k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaromirfx Napisano 18 Listopada Udostępnij Napisano 18 Listopada Orbea Rise - kupisz teraz w tej cenie w promce, a nieco poniżej 20k wersje karbonową. Lekki full z bateria 540kWh (prawie wszystkie r. 2023/24 mają taką zamontowaną nawet jak piszą sprzedawcy, że maja 360kWh) Ja już po zakupie. Super. Prawie normalny rower bez wyglądu motocykla 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_ostrów Napisano 18 Listopada Udostępnij Napisano 18 Listopada https://www.olx.pl/d/oferta/rower-elektryczny-lapierre-e-zesty-am-9-4-CID767-ID1095Eb.html Inne rozmiary też są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi