Dzonzi Napisano 2 Października Udostępnij Napisano 2 Października Cześć, szukam Polygon heist x7 i widzę na tej stronie jest za 799 dolarów. Coś tanio. Jestem już na podsumowaniu zamówienia gdzie trzeba podać dane karty płatniczej i złożyć zamówienie. Pod ceną widnieje informacja: Total Cost Including GST *Delivery as specified in the 'Delivery Options'. Czy to wszystko jest legit? Nie chce mi się wierzyć w taką cenę za ten rower, gdzie normalnie to on około 5k kosztuje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 2 Października Udostępnij Napisano 2 Października (edytowane) Cena rzeczywiście niska może to bez VAT czy coś, ale sklep jest legitny to jest oficjalna strona producenta. Edit: a nie wyskoczył ci przypadkiem błąd po wpisaniu polskiego adresu? Co prawda można przejść dalej ale zdaje się że nie ma wysyłki do polski. Cytat Shipping There are no shipping options available. Please ensure that your address has been entered correctly, or contact us if you need any help. Za 3k to nawet Januszeria z OLX by go kupowała na osprzedaż. 😁 Edytowane 2 Października przez keltu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzonzi Napisano 2 Października Autor Udostępnij Napisano 2 Października Racja. Napisałem do nich z zapytaniem. Pewnie nie dadzą rady wysłać, a w Polsce praktycznie da się go kupić w L i XL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 2 Października Udostępnij Napisano 2 Października (edytowane) Do ceny dolicz wysyłkę pewnie ponad 100 USD do tego cło plus podatki ( przy tym gabarycie nieuniknione ) i wyjdzie europejska cena. A cło i podatki płacisz od ceny towaru zsumowane razem z kosztami wysyłki. I rower wyjdzie ponad 1000 USD Edytowane 2 Października przez pecio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi