LukiX Napisano 1 Października Udostępnij Napisano 1 Października Cześć planuje zakupić rower habit 4 cannondale a nie chciałbym wtopić pieniędzy w błoto i mam na oku dwie strony https://www.sportmo.shop/en/mtb/9915-34879-cannondale-habit-4.html#/131-size-m/387-cannondale-blackblk oraz https://www.sportmo.shop/en/mtb/9915-34879-cannondale-habit-4.html#/131-size-m/387-cannondale-blackblk lecz nie wiem czy te sklepy są legitne i czy ktoś kupował tam bo ceny dość niskie niż gdzie indziej a szukam takiego roweru z takim ułożeniem dampera jak ten habit lub neuron 5 od canyona ważę 92kg około + - i tez sie zastanawiam nad damperem czy nie musialbym wymienic na inny aby miec wiecej psi bo ten tam ma 325 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NerfMe Napisano 1 Października Udostępnij Napisano 1 Października (edytowane) Podałeś dwa linki do tego samego sklepu... Ja nie znam. Na pepperze się chyba pojawiał, nie pamiętam narzekania, ale wiadomo jak to Włosi. Natomiast co do roweru, to damper będzie najmniejszym problemem. W pierwszej kolejności widelec oraz hamulce będziesz miał do zmiany jak przy tej wadze będziesz chciał używać tego sprzętu zgodnie z przeznaczeniem. Edytowane 1 Października przez NerfMe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 2 Października Udostępnij Napisano 2 Października A zgłębiałeś temat gwarancji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 2 Października Udostępnij Napisano 2 Października @LukiX a doliczyłeś koszt wysyłki do ceny który wynosi 80 euro. Sklep ma płatność PayPal to w zasadzie masz pupę chronioną. Bierz jeszcze ryzyko ,że coś może się po drodze z Włoch uszkodzić . Nie wiadomo jak zabezpieczają paczki. No i temat ewentualnej gwarancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi