Toox22 Napisano 1 Października Udostępnij Napisano 1 Października Jaką prędkość stałą można utrzymać na rowerze za 4k zł i jaka będzie ta wartość przy długim zjezdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 1 Października Udostępnij Napisano 1 Października 😂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 1 Października Udostępnij Napisano 1 Października Na rowerze za 4 K można jechać co najwyżej 15 do 17 km/h. Ale jakbyś dołożył do tego roweru drugie 4K to mógłbyś już wyciągnąć 20 - 25 km/ h. Prędkości 30 i powyżej są już zarezerwowane dla rowerów powyżej 20 K. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krypto.Szosowiec Napisano 1 Października Udostępnij Napisano 1 Października (edytowane) O! To mój rower zyskał na wartości. Godzinę temu, Toox22 napisał: Jaką prędkość stałą można utrzymać na rowerze za 4k zł i jaka będzie ta wartość przy długim zjezdzie Czego teraz uczą w szkole? Jest jakaś podstawowa fizyka albo zajęcia wymagające logicznego myślenia? To pytanie nie jest głupie. Ono jest niepokojąco głupie. Edytowane 1 Października przez Krypto.Szosowiec 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toox22 Napisano 1 Października Autor Udostępnij Napisano 1 Października widać waszą wiedze jeden się śmieje drugi mówi farmazony że prędkość 30kkm/h na rowerze od 20 k a 17km/h na rowerze za 4k gdzie to jest idiotyzm mam zwykły rower górski za 1500 na płaskim na luzie 30 stałe a na zjezdzie prostym pod 50 trzeci mówi czy macie jakąś fizyke ty to chyba kiblowałeś bo odpowiedzieć nie umiesz i udajesz znawce to pytanie miało na treści zobaczyć jacy inteligenci i znawcy z tik toka odpowiadają na proste pytanie nie mając pojęcia z ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Electronite Napisano 1 Października Udostępnij Napisano 1 Października Chłopie! Interpunkcja, Przeczytałeś w ogóle coś napisał? Ja takiego wdechu bym nie wziął, żeby to przeczytać. Prędkość nie ma nic współnego z ceną. Ma dużo wspólnego z wielkością twojej nogi. Jak przydepniesz, tak pojedziesz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raven82 Napisano 1 Października Udostępnij Napisano 1 Października Zadajesz głupie pytania, to uzyskujesz podobne odpowiedzi, a o sarkazmie też pewnie nie słyszałeś... Możesz mieć szosę za 4k, górala też za 4k i fatbike'a też za 4k. Który Twoim zdanie pojedzie szybciej? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toox22 Napisano 1 Października Autor Udostępnij Napisano 1 Października to jaki rower polecasz do 4 tysiaków dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 1 Października Udostępnij Napisano 1 Października Tak na serio typ roweru (o ile utrzymany w sprawności) nie ma większego znaczenia. Znaczenie na tym poziomie ma jedynie liczba watów jaką generujesz i pozycja jaką przyjmiesz. Nie da się polecić roweru, kiedy jedynym kryterium jest cena. Można rozważać polecanie roweru, gdy znany jest poziom sprawności fizycznej i planowanie zastosowanie oraz indywidualne preferencje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toox22 Napisano 1 Października Autor Udostępnij Napisano 1 Października nie wiem czy pomoże mam 16lat wzrost 173 waga 60 chciałbym robic takie trasy raz na tydzien 50km a sprawnosc fizyczna taka ze kilometr biegne 3minuty 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 2 Października Mod Team Udostępnij Napisano 2 Października Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi