Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Na rowerze za 4 K można jechać co najwyżej 15 do 17 km/h. Ale jakbyś dołożył do tego roweru drugie 4K  to mógłbyś już wyciągnąć 20 - 25 km/ h.  Prędkości 30 i powyżej są już zarezerwowane dla rowerów powyżej 20 K.

:wallbash:

• Haha 4
Napisano (edytowane)

O! To mój rower zyskał na wartości.

Godzinę temu, Toox22 napisał:

Jaką prędkość stałą można utrzymać na rowerze za 4k zł i jaka będzie ta wartość przy długim zjezdzie

Czego teraz uczą w szkole? Jest jakaś podstawowa fizyka albo zajęcia wymagające logicznego myślenia?

To pytanie nie jest głupie. Ono jest niepokojąco głupie.

Edytowane przez Krypto.Szosowiec
Napisano

widać waszą wiedze jeden się śmieje drugi mówi farmazony że prędkość 30kkm/h na rowerze od 20 k a 17km/h na rowerze za 4k gdzie to jest idiotyzm mam zwykły rower górski za 1500 na płaskim na luzie 30 stałe a na zjezdzie prostym pod 50 trzeci mówi czy macie jakąś fizyke ty to chyba kiblowałeś bo odpowiedzieć nie umiesz i udajesz znawce to pytanie miało na treści zobaczyć jacy inteligenci i znawcy z tik toka odpowiadają na proste pytanie nie mając pojęcia 

z ciebie

Napisano

Chłopie! Interpunkcja, Przeczytałeś w ogóle coś napisał?  Ja takiego wdechu bym nie wziął, żeby to przeczytać. 

Prędkość nie ma nic współnego z ceną. Ma dużo wspólnego z wielkością twojej nogi. Jak przydepniesz, tak pojedziesz.

• +1 pomógł 1
Napisano

Zadajesz głupie pytania, to uzyskujesz podobne odpowiedzi, a o sarkazmie też pewnie nie słyszałeś...

Możesz mieć szosę za 4k, górala też za 4k i fatbike'a też za 4k. Który Twoim zdanie pojedzie szybciej?

• +1 pomógł 1
Napisano

Tak na serio typ roweru (o ile utrzymany w sprawności) nie ma większego znaczenia. Znaczenie na tym poziomie ma jedynie liczba watów jaką generujesz i pozycja jaką przyjmiesz.

Nie da się polecić roweru, kiedy jedynym kryterium jest cena.

Można rozważać polecanie roweru, gdy znany jest poziom sprawności fizycznej i planowanie zastosowanie oraz indywidualne preferencje.

• +1 pomógł 1
Napisano

nie wiem czy pomoże mam 16lat wzrost 173 waga 60 chciałbym robic takie trasy raz na tydzien 50km a sprawnosc fizyczna taka ze kilometr biegne 3minuty

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...