vito100 Napisano 1 Października Udostępnij Napisano 1 Października Dzień dobry. Posiadam rower Kellys R10 z silnikiem Panasonic GX Ultimate z komputerkiem Bluetooth Side Color Display. Chodzi mi o możliwość sparowania systemu z nawigacją Garmin edge w celu uzyskania w garminie pomiaru mocy. Panasonic wystawia CPP (cycling power profile) I Garmin wykrywa to jako miernik mocy. Jednak po chwili się rozłącza. Jeśli korzystam w telefonie z aplikacji Wahoo, to mam moc, prędkość i kadencję, jednak chciałbym to mieć w nawigacji... Garmin wypina się na moje pytania i milczy. Czy ktoś uzyskał pomiar mocy na urządzeniu garmina z panasonica, czy ktoś wie jak i czy da się to połączyć? Pozdrawiam Witek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 1 Października Udostępnij Napisano 1 Października Nie wiem jaki masz model Garmin Edge. Może jest jakaś aplikacja z ConnectIQ, która na to pozwala. Choć mocno w to wątpię Próbowałem połączyć to z Edge Explore 2 i Edge 1040 i kończyło się tak jak u Ciebie. Więcej nie drążyłem tematu, bo żonie to jest niepotrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vito100 Napisano 1 Października Autor Udostępnij Napisano 1 Października Dokładnie mam explore 2 I też próbowałem z 1040 kumpla. Łączy, po 5 sekundach się rozłącza. Wyżej pisałem, że Garmin milczy. Jednak się odezwali i napisali, że nie bardzo mają informacje na ten temat, ale nie - nie zadziała. W sumie to tylko kwestia programowa obsługi CPP przez garmina. Może kiedyś zrobią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi