Brombosz Napisano 30 Września Udostępnij Napisano 30 Września Witam. Miałem ostatnio zagadkę jak rozpoznać producenta jednej, urwanej szprychy. Szukałem, szukałem... i na szczęście znalazłem odpowiedź. Poniżej link do przydatnego zestawienia: http://www.mrrabbit.net/docs/spokeheads/main.html Nie jeden będzie jeszcze tego szukał i na pewno jeszcze nie raz... Proponuję przypiąć temat, bo innego takiego nie widzę, a mi się przydało bardzo. Pozdr 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mentos Napisano 30 Września Udostępnij Napisano 30 Września Akurat na załączonej fotce widać że nabite jest DT 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 30 Września Autor Udostępnij Napisano 30 Września No niby tak... Ale nigdy nie musiałem wcześniej na to patrzeć, a jak mi kolega wyskoczył, że jemu to wygląda na CNspoke, to zwątpiłem całkiem. Sam fakt, że ktoś to uporządkował świadczy o tym, że takich jak ja było więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi