Brombosz Napisano 30 Września 2024 Napisano 30 Września 2024 Witam. Miałem ostatnio zagadkę jak rozpoznać producenta jednej, urwanej szprychy. Szukałem, szukałem... i na szczęście znalazłem odpowiedź. Poniżej link do przydatnego zestawienia: http://www.mrrabbit.net/docs/spokeheads/main.html Nie jeden będzie jeszcze tego szukał i na pewno jeszcze nie raz... Proponuję przypiąć temat, bo innego takiego nie widzę, a mi się przydało bardzo. Pozdr 3 Cytuj
Mentos Napisano 30 Września 2024 Napisano 30 Września 2024 Akurat na załączonej fotce widać że nabite jest DT 😉 Cytuj
Brombosz Napisano 30 Września 2024 Autor Napisano 30 Września 2024 No niby tak... Ale nigdy nie musiałem wcześniej na to patrzeć, a jak mi kolega wyskoczył, że jemu to wygląda na CNspoke, to zwątpiłem całkiem. Sam fakt, że ktoś to uporządkował świadczy o tym, że takich jak ja było więcej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi