udj36 Napisano 29 Września Udostępnij Napisano 29 Września Mam dylemat czy brać horneta 26 czy rose Bruce 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 29 Września Mod Team Udostępnij Napisano 29 Września Rose. Hornet jest do trailu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek.B Napisano 29 Września Udostępnij Napisano 29 Września Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
udj36 Napisano 2 Października Autor Udostępnij Napisano 2 Października Ale mnie chodzi o horneta 26 nie 27,5. https://e-rower.pl/dirt-street-funbikes/9527-45443-rower-hornet-26-2022-ebon-5902891359128.html?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjw3vO3BhCqARIsAEWblcCFgm6l2n8tQ57JAyNdltpeLjzHjTX0V9i4EYdMSfofFfvHbmf9KqwaAlOlEALw_wcB#/kolor-czarno_grafitowy/rozmiar_kol_ram_podporek-xs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 2 Października Mod Team Udostępnij Napisano 2 Października Na Hornecie się da, ale jest to rower bardziej uniwersalny, nie wyspecjalizowany do jednej dyscypliny, jak Bruce. Jeśli oprócz dirtów planujesz jeszcze jakieś traile czy zjazdy to bierz Horneta. Jak tylko dirty, Bruce'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
udj36 Napisano 6 Października Autor Udostępnij Napisano 6 Października Może bardziej doprecyzuje moje pytania, mieszkam obok Białegostoku w którym mamy dirt park węglowa i kilka lokalnych spotów. Po 1. czy hornet nie będzie za długi do dirtu na węglowa, czyli kickery Po 2. czy dirt nie będzie za twardy do latania po schodach i jakichś gapach 3-4m max Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
udj36 Napisano 16 Października Autor Udostępnij Napisano 16 Października Temat uważam za zamknięty kupiłem rosa i polecam to każdemu przynajmniej na moim zadupiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi