Gość Ragtag Napisano 29 Września Udostępnij Napisano 29 Września Ile żeli i picia wziąć na 100km po szutrach ?Oraz jakie ciśnienie w kołach polecacie?🙂 Jestem kompletnie zielony 🙈 Miesiąc temu jeszcze biegacz, ale ja razie mam kontuzje i nie mogę biegać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 KSikorski Napisano 29 Września Udostępnij Napisano 29 Września Co do ciśnienia to polecam ten kalkulator: https://axs.sram.com/guides/tire/pressure Co do jedzenia to mi się sprawdzają żele z decathlonu. Są podzielone na "short duration" i "long duration". Pierwszy żel short po 45 minutach, drugi żel short po 1,5 godziny, trzeci żel short po 2,25 godziny i potem z dwa żele long... nie wiem jaka to trasa, jakie przewyższenie, ale zakładam że w 4 godziny pedałowania się zmieścisz. Pić Co 15 minut tyle ile się będzie chciało. To zależy mocno od temperatury. Jak jest gorąco i mocno to schodzi mi ponad litr na godzinę. Dziś było zimno i zeszło mi litr na 2,5 godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Gość Ragtag Napisano 29 Września Udostępnij Napisano 29 Września 109km i około 800m Zawody Bison MTB - Trasa Gravel 100 w Supraślu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Gość Ragtag
Ile żeli i picia wziąć na 100km po szutrach ?Oraz jakie ciśnienie w kołach polecacie?🙂
Jestem kompletnie zielony 🙈
Miesiąc temu jeszcze biegacz, ale ja razie mam kontuzje i nie mogę biegać
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi