keltu Napisano 28 Września 2024 Napisano 28 Września 2024 Ktoś ma jakiś pomysł co tutaj można z tym zrobić żeby zastopować rwanie się gumy w tym miejscu? Myślałem żeby po prostu odciąć ten naderwany kawałeczek, albo to jakoś zakamuflować żeby nie przeszkadzało? Cytuj
WojtasTaba Napisano 30 Września 2024 Napisano 30 Września 2024 (edytowane) Jeździć, obserwować. Owijać to w tym miejscu średnio, bo pod łapami, będzie czuć. Kleić klejem cyjanoakrylowym też źle bo jak będziesz ściągał gumę to razem z owijką. Zajeździć i wymienić na nowe. Ale jak bardzo Tobie zależy możesz spróbować uciąć jakiś cienki pasek ducktape'a i w tym miejscu owinąć. A nóż może nie będzie Ci przeszkadzać. Edytowane 30 Września 2024 przez WojtasTaba Cytuj
keltu Napisano 1 Października 2024 Autor Napisano 1 Października 2024 Próbowałem to oklejać ale to się po prostu ześlizguje, przy okazji później na gumie zostaje klej więc tak średnio. Cytuj
WojtasTaba Napisano 1 Października 2024 Napisano 1 Października 2024 No to mam jeszcze głupszy pomysł. A nicią? Zszyć? Cytuj
leejoonidas Napisano 1 Października 2024 Napisano 1 Października 2024 (edytowane) Podkleić od spodu łatką do dętek, dobrze ścisnąć, naddatek wystający po za obrys gumy odciąć nożykiem i po sprawie. Edytowane 1 Października 2024 przez leejoonidas 2 Cytuj
WojtasTaba Napisano 1 Października 2024 Napisano 1 Października 2024 Też nie głupie. Idąc tą drogą może też można spróbować to jakoś zwulkanizować? Cytuj
keltu Napisano 1 Października 2024 Autor Napisano 1 Października 2024 (edytowane) 10 godzin temu, leejoonidas napisał: Podkleić od spodu łatką do dętek, dobrze ścisnąć, naddatek wystający po za obrys gumy odciąć nożykiem i po sprawie. Właśnie o coś takiego mi chodziło sam bym chyba na to nie wpadł. Edytowane 1 Października 2024 przez keltu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi