keltu Napisano 28 Września Udostępnij Napisano 28 Września Ktoś ma jakiś pomysł co tutaj można z tym zrobić żeby zastopować rwanie się gumy w tym miejscu? Myślałem żeby po prostu odciąć ten naderwany kawałeczek, albo to jakoś zakamuflować żeby nie przeszkadzało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manfred1 Napisano 28 Września Udostępnij Napisano 28 Września Kup komplet i wymień 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtasTaba Napisano 30 Września Udostępnij Napisano 30 Września (edytowane) Jeździć, obserwować. Owijać to w tym miejscu średnio, bo pod łapami, będzie czuć. Kleić klejem cyjanoakrylowym też źle bo jak będziesz ściągał gumę to razem z owijką. Zajeździć i wymienić na nowe. Ale jak bardzo Tobie zależy możesz spróbować uciąć jakiś cienki pasek ducktape'a i w tym miejscu owinąć. A nóż może nie będzie Ci przeszkadzać. Edytowane 30 Września przez WojtasTaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 1 Października Autor Udostępnij Napisano 1 Października Próbowałem to oklejać ale to się po prostu ześlizguje, przy okazji później na gumie zostaje klej więc tak średnio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtasTaba Napisano 1 Października Udostępnij Napisano 1 Października No to mam jeszcze głupszy pomysł. A nicią? Zszyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leejoonidas Napisano 1 Października Udostępnij Napisano 1 Października (edytowane) Podkleić od spodu łatką do dętek, dobrze ścisnąć, naddatek wystający po za obrys gumy odciąć nożykiem i po sprawie. Edytowane 1 Października przez leejoonidas 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtasTaba Napisano 1 Października Udostępnij Napisano 1 Października Też nie głupie. Idąc tą drogą może też można spróbować to jakoś zwulkanizować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 1 Października Autor Udostępnij Napisano 1 Października (edytowane) 10 godzin temu, leejoonidas napisał: Podkleić od spodu łatką do dętek, dobrze ścisnąć, naddatek wystający po za obrys gumy odciąć nożykiem i po sprawie. Właśnie o coś takiego mi chodziło sam bym chyba na to nie wpadł. Edytowane 1 Października przez keltu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi