grzesiowu Napisano 28 Września Udostępnij Napisano 28 Września Witam Jak w temacie cena Loctite 243 trochę boli Znalazłem trochę zamienników ale nic o nich nie wiem, nie znam opinii - może ktoś ma przetestowane etc? Mam na celowniku CX80, MECCANOCAR, LOXEAL oraz (najtańszy z nich porównując tę samą ilość oczywiście) MANNOL. Ktoś coś poleci, skrytykuje? dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 28 Września Udostępnij Napisano 28 Września Ja mam Bondloc B243. Zaproponowali mi go w sklepie gdy chciałem wziąć Loctite. Działa bardzo dobrze. Wcześniej miałem MA Professional, ale rozwarstwiał się w opakowaniu, a na gwintach bardzo szybko wykruszał, jakość adekwatna do ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sky87 Napisano 28 Września Udostępnij Napisano 28 Września Patrzę i ten Bondloc B243 jest droższy od Loctite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi