Procek Napisano 27 Września Udostępnij Napisano 27 Września (edytowane) Otrzymałem, można by rzec w spadku rowerek Giant Talon. Chciałbym dołożyć błotniki bo bez tego nie ma dla mnie jazdy. Opony to Schwalbe Rapid Rob 27.5x2.1". Czyli szerokość opony to ok. 54mm. Bagażnik był dokładany i po moim wyciągnięciu go max w górę ma ok 1cm luzu do opony w najciaśniejszym miejscu i jedynie to mnie martwi czy zmieszczę jakiś zestaw błotników bo montaż koszyka to też mus. Czy macie jakąś propozycję w jaki zestaw wejść ? Nie chcę by chlapało mi na plecy i spodnie w związku z tym muszą być pełne ? Najniższym kosztem. Jakieś konretne propozycje ? Z góry dzięki. Edytowane 27 Września przez Procek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtasTaba Napisano 30 Września Udostępnij Napisano 30 Września (edytowane) Jak najniższym kosztem i jak żaden błotnik nie wejdzie pod montaż koszyka to możesz dorwać jakiś tani blotnik z tworzywa, uciąć go w miejscu w którym spotyka sie z koszykiem/bagażnikiem, zrobić otworek w błotniki i przymocować na trytytkę do krawędzi stelaża żeby nie latało, a sam koszyk wykorzystać jako stelaż żeby go od spodu zakryć np. jakąś dociętą okładką czarnego skoroszytu (z miękką okładką z tworzywa sztucznego), dziurkacz i też na trytytki. Tanio, po Twojemu i nawet nikt nie zwróci uwagi, że tu jest jakiś drut :)) Edytowane 30 Września przez WojtasTaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi