novis Napisano 26 Września Udostępnij Napisano 26 Września Witam, gdzie można znaleźć uszczelki do Foxa Vanilla RC? Szukając ich wyskakują do DHX 5.0 I Van RC. Są to takie same konstrukcje? Można użyć uszczelek z jednego do drugiego użyć? Potrzebuję najlepiej z polskiego magazynu, potrzebuję na szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CRMOCAAD Napisano 26 Września Udostępnij Napisano 26 Września Tak, są to zestawy pasujące do wielu modeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arekhs Napisano 27 Września Udostępnij Napisano 27 Września mam taki zestaw, napisz pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
novis Napisano 28 Września Autor Udostępnij Napisano 28 Września W dniu 26.09.2024 o 22:34, CRMOCAAD napisał: Tak, są to zestawy pasujące do wielu modeli Okej, dzięki @arekhsDzięki za propozycję ale raczej sprawę będzie ogarniał serwis, ja raczej nie mam tylu narzędzi żeby cały damper rozłożyć i złożyć. Ale jak coś to na przyszłość zapamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi