novis Napisano 25 Września Udostępnij Napisano 25 Września Witam, zauważyłem lekki luz na lagach w moim Bomberze, około kilku mm przy jezdzie, nie wyczuwalny, przy prowadzeniu mniejszy ale też nie wyczuwalny. Normalne czy powinienem myśleć o serwisie? Miałem przez chwilę hamulec na przód i nie widziałem żeby jakoś specjalnie się wyginał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krypto.Szosowiec Napisano 25 Września Udostępnij Napisano 25 Września Pytanie o serwis, to chyba retoryczne co nie? A może to jest luz na sterach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
novis Napisano 25 Września Autor Udostępnij Napisano 25 Września @Krypto.SzosowiecNie jest to luz na sterach, zostały one wymienione oraz dokładnie złożony. Ruszają się dolne golenie, przy kole (na nierównościach typu braki w asfalcie, kamienie). Oczywiście amortyzator był serwisowany i płynnie wszystko wybiera bez jakichkolwiek strzałów czy zacięć, tylko nie wiem czy to luz roboczy który powinien być czy faktycznie przydało by się zmienić ślizgi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi