BuyBike Napisano 24 Września Udostępnij Napisano 24 Września Cześć, czy ktoś ma pomysł jak mogła powstać taka wyrwa w korpusie piasty (Shimano Nexus 8 SG-C6001-8R)? Wydaje się to nierealne, żeby podczas normalnego użytkowania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 24 Września Udostępnij Napisano 24 Września Ślad po kuli (odłamku)? Import z Ukrainy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 24 Września Udostępnij Napisano 24 Września To nie jest dziura do wewnątrz, tylko moim zdaniem wystaje na zewnątrz. Mały Xenomorph wyszedł z piasty. To się zdarza. UCIEKAJ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 24 Września Udostępnij Napisano 24 Września Może to rana wylotowa? Chcę zobaczyć drugą stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przecietny Napisano 25 Września Udostępnij Napisano 25 Września Przez pole jechał to go rolnik ostrzelał🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mentos Napisano 25 Września Udostępnij Napisano 25 Września (edytowane) A to nie jest miejsce gdzie być powinno gniazdo do wymiany oleju? Nie wiem jak w Nexusach, ale w Alfine 11 takowe miałem. I ktoś np. nie odkręcił jakiegoś solidnego wężyka z króćcem, się on wplątał w szprychy i wyrwał dziurę. Gdybam ofkors. Edytowane 25 Września przez Mentos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuyBike Napisano 25 Września Autor Udostępnij Napisano 25 Września w nexusach nie ma otworów na olej. piasta przyjechała z Niemiec i co ciekawe właśnie udało mi się kupić znowu z Niemiec podobnie uszkodzoną. 22 godziny temu, marvelo napisał: Może to rana wylotowa? Chcę zobaczyć drugą stronę. niestety jest tylko jedna dziura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciorra Napisano 25 Września Udostępnij Napisano 25 Września Wygląda podobnie, ale jeszcze bez dziury: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuyBike Napisano 25 Września Autor Udostępnij Napisano 25 Września Brakuje jednego wałka z tego wianka na zdjęciu, myślę, że mógł się dostać między korpus a kółko zębate mechanizmu planetarnego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 25 Września Udostępnij Napisano 25 Września Uff, czyli nie xenomorf. Tak obstawiałem, że coś w środku się rozpadło, zakleszczyło o korpus i mechanizm a następnie pod wpływem masy rowerzysty i roweru po prostu wywaliło dziurę w obudowie. Fajnie, że sekcję zwłok zrobiłeś i wróciłeś do nas z odpowiedzią! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mentos Napisano 26 Września Udostępnij Napisano 26 Września ciekawe, by wałek wypadł z tego gniazda musiało ono być nieźle wyrobione, może jakaś wada konstrukcyjna skoro więcej tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi