hulk14 Napisano 24 Września Udostępnij Napisano 24 Września (edytowane) Większość obecnie dostępnych kół karbonowych jest hookless, ja jednak wolałbym takie, które hookles nie są. Czy znacie jakieś ciekawe modele kół karbonowych nie-hookless, w "standardowej" (dla kół karbonowych) cenie, łatwo-dostępne w Polsce? Edytowane 24 Września przez hulk14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nossy Napisano 24 Września Udostępnij Napisano 24 Września Choćby Evanlite, Falcon....obecnie mam hooklessy, jeśli miałbym się przesiadać na kolejne karbony to też zwykłe haczykowe, pewnie od Lemona albo Falcona. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mentos Napisano 24 Września Udostępnij Napisano 24 Września (edytowane) też na next sezon jestem na kupnie takowych i koniecznie haczykowe, ja tam zastanawiam się nad tymi No Limited poniżej na 350kach, ewentualnie od lokalsa z Koło-Koła coś zamówić, ale ciekaw jestem co kto jeszcze wynajdzie fajnego Koła Gravel No Limited PRO RACE 39 Disc - No Limited - koła karbonowe (no-limited.pl) http://kolo-kola.pl/ Edytowane 24 Września przez Mentos 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi