ONKAM Napisano 24 Września Napisano 24 Września (edytowane) Cześć, przymierzam się do zakupu Dartmoora z pełnym zawieszeniem, będzie to model ze średnie półki tego producenta- amor i damper x-fusion. I teraz mam do Was prośbę o pomoc, przeglądałem internet w poszukiwaniu serwisów autoryzowanych Dartmoor we Wrocławiu i nie mogę znaleźć, to samo jeśli chodzi o amory x-fusion. Jest ktoś z Wrocławia, kto może serwisuje taki rower i taki amor? Gdzie to najlepiej zrobić? Z góry dzięki za pomoc. Edytowane 24 Września przez ONKAM Cytuj
KSikorski Napisano 24 Września Napisano 24 Września Serwisy autoryzowane są tu wylistowane: https://dobresklepyrowerowe.pl/sklepy 1 Cytuj
ONKAM Napisano 24 Września Autor Napisano 24 Września Dzięki, szukałem nie przez kategorię "sklepy" tylko na innej stronie przez filtr "serwisy" i nie wyskakiwało nic we Wrocławiu, najbliżej Legnica. Odezwę się do sklepu. Jeśli ktoś chciałby się podzielić jakimiś uwagami i własnymi doświadczeniami w serwisowaniu Dartmoora we Wrocławiu, to z góry dzięki. Jeśli nie, możne pewnie będzie zamknąć temat. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi