Martinus_vm Napisano 23 Września Udostępnij Napisano 23 Września (edytowane) Chcę sobie kupić jakiś tańszy rower szosowy który będe wykorzystywał jako zamiennik od Marina Four Corners na okazjonalne przejażdzki po asfaltach w okolicach Gassów Moją uwagę przykuł obecnie Romet Huragan 1, z racji fajnego wyglądu i ceny 1999 zł na promocji w Dec. Mam świadomość ze hamulce szczękowe nadają mu charakter lekko retro i że osprzęt Claris nie jest jakiś szczegolnie wyszukany, ale jeździłem parę ładnych lat na Tribanie 100 z gorszym osprzętem i dawałem radę. Problem w tym że od tamtych czasów przybrało mi się na wadze i w latach i przy około 180 cm z kategorii wagowej 75-80 kg przeskoczyłem w superciężką 90 + (konkretnie 92-93 kg). Lat mam 37. Czy waszym zdaniem taki grubasek jak ja nie powygina kół w tym rowerze ? Edytowane 23 Września przez Martinus_vm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpinOff Napisano 29 Września Udostępnij Napisano 29 Września 90kg to nie tak dużo. Cięższe osoby jeżdżą na szosie i dają radę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi