Speedster2000 Napisano 20 Września Udostępnij Napisano 20 Września (edytowane) Witam wszystkich, szukam roweru do 2500 zł do miasta oraz okolicznych lasów raczej po ubitych ścieżkach i lekkich piaskach. Wpadły mi w oko 3 propozycje : Kross RM goetze Coś innego wartego rozważenia ? Mam 185 wzrostu i ~ 120kg - rower będzie służył szczególnie do redukcji tej drugiej Wolałbym kupić coś w Polsce niż z zagranicy, używki też wchodzą w grę - okolice Opolskiego Dzięki z góry za wszelkie informacje Edytowane 20 Września przez Speedster2000 dodano goetze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 20 Września Udostępnij Napisano 20 Września (edytowane) Rockmachine wygląda najlepiej IMO, korbeł na HT2 i (co prawda podstawowy) ale jednak powietrzny amor to jednak rzadkość za te pieniądze. Na pewno lepsze to niż XCM. Edytowane 20 Września przez keltu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Speedster2000 Napisano 20 Września Autor Udostępnij Napisano 20 Września @keltu czyli ten co linkowałem, szukać dalej czy niema sensu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 21 Września Udostępnij Napisano 21 Września Wiem że pisałeś że wolałabyś z Polski ale może mimo wszystko cię zainteresuje, ok 2500 z wysyłką. https://evolutionbikes.pl/products/bergamont-revox-7?_pos=6&_sid=52118f954&_ss=r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Speedster2000 Napisano 21 Września Autor Udostępnij Napisano 21 Września Tylko @keltu co w tym revoxie uzyskujemy lepszego tak naprawdę ? 2x9 vs 2x11 jakoś mnie nie przekonuje, z tego co widzę też jest QR, lepszy amor ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi