hktc Napisano 19 Września Udostępnij Napisano 19 Września W zależności od symulacji rozmiar pod mój wzrost 183 cm i odległość do rowu 86 cm wychodzi 56- 58. Rozmiar 56 wyprzedany. Czy 58 będzie dobry? Gdzieś mi system podpowiedział, że jeśli lubię komfort to większa rama się sprawdzi. Rower jest fitnessowy. Co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 20 Września Udostępnij Napisano 20 Września Dopasujesz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hktc Napisano 20 Września Autor Udostępnij Napisano 20 Września Trochę ta teoria kłóci się z intuicją. Większa rama, czyli będę musiał bardziej się wyciągać (kłaść?), żeby dosięgnąć kierownicy. Niech ktoś poprawi mój tok rozumowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi