Rekan Napisano 18 Września Udostępnij Napisano 18 Września Jak w tytule - szukam roweru do 4k, koniecznie MTB. Zastanawiałem się nad Cube Attention SLX, ale jestem otwarty na inne propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 19 Września Mod Team Udostępnij Napisano 19 Września Sprawdź Lapierre Prorace CF 5.9 za 4 k - nietypowa/nietuzinkowa rama 970 g (co ja uważam za plus), amor i osprzęt można z czasem wymienić na lepszy. Tu masz test wyższego modelu na takiej ramie : https://www.velozine.nl/reviews/test-lapierre-prorace-cf-6-9-2022-comfortabele-crosscountry-knalbak/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ck13 Napisano 26 Września Udostępnij Napisano 26 Września Cześć, Czy mógłbyś podać info gdzie można kupić ten rower w cenie 4 tyś? Widzę najtaniej za 6 na polskim necie. pozdrawiam, K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 26 Września Mod Team Udostępnij Napisano 26 Września Rozmiary M i L są w przedziale 4 - 4.4k na Olx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_ostrów Napisano 27 Września Udostępnij Napisano 27 Września A jak ktoś potrzebuje S ? Ehh, jak żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi