szybszy Napisano 18 Września Udostępnij Napisano 18 Września (edytowane) Szukam alternatywy dla uginaczy: waga < 1,9 kg zatem pewnie powietrzny; jak najprostszy w budowie/serwisie; może być bez regulacji; Myślałem o Markhor, ale podobno już nowy posiada zauważalne luzy.. Potrzebuję 2 szt: jeden do miasta skok 60-80 mm, drugi do full-a skok max 120 mm bez epickich skoków. Ważę ok 64 kg. Edytowane 18 Września przez szybszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_ostrów Napisano 18 Września Udostępnij Napisano 18 Września A za ile Reba/SID/Markhor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szybszy Napisano 18 Września Autor Udostępnij Napisano 18 Września A jasne umknęło: w cenie do ok 1800 pln oficjalnie nowy. SID przekombinowany budową i regulacjami, nie potrzebne aż takie parametry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 18 Września Mod Team Udostępnij Napisano 18 Września Machete zamiast Markhora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 18 Września Udostępnij Napisano 18 Września (edytowane) Mam Markhora od nowości, ważę 82kg, po mniej więcej 50 godzinach jazdy Markhor zaczął zauważalnie trzeszczeć. Na Kwik Toggle, przy SAGu 25% hamowanie zjadało połowę skoku. Poprawiło się po wymianie tłumika na ABS+. Tyle mogę powiedzieć 😄 Edytowane 18 Września przez KSikorski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi