Krismuaythai Napisano 17 Września Udostępnij Napisano 17 Września Cześć Chciałbym poprosić o doradzenie mam 180cm wzrostu i około 90kg chciałbym kupić swój pierwszy rower szosowy do treningów amatorskich. Mam do przeznaczenia na to około 5000zł myślałem wstępnie o Giant Contend AR 3 2023 ale może coś lepszego w tej cenie jesteście wstanie polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krypto.Szosowiec Napisano 17 Września Udostępnij Napisano 17 Września Bez sensu ten Giant. Za 5k masz dużo lepszy rower tutaj: https://www.centrumrowerowe.pl/rower-szosowy-sensa-romagna-disc-sle-pd35801/?v_Id=227518&utm_source=google&utm_medium=cpc&gad_source=1&gclid= Ewentualnie wersja na Tiagra jest jeszcze tańsza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krismuaythai Napisano 17 Września Autor Udostępnij Napisano 17 Września Tańsza nie musi być, ja szukam coś w okolicach tej ceny +/-, mogę coś delikatnie dołożyć jakieś 500zl jak będzie warto. Nie znam się kompletnie na osprzęcie, stąd pytanie i prośba o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krypto.Szosowiec Napisano 17 Września Udostępnij Napisano 17 Września W Giant masz kiepski napęd z hamulcami mechanicznymi. W Sensa masz napęd dwie grupy wyżej z hamulcami hydraulicznymi, które są na zupełnie innym poziomie. Kwestia gustu, czy Sensa Ci się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krismuaythai Napisano 17 Września Autor Udostępnij Napisano 17 Września Jedynie co to w jakiś sposób nieestetycznie wyglądają te spawy ale mam świadomość, że niską kwotę chcę przeznaczyć na rower więc nie chcę wybrzydzać. Jeśli miałbyś jeszcze jakieś inne propozycję to chętnie też rozważę i dziękuję tobie za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 17 Września Udostępnij Napisano 17 Września Tak naprawdę ta sensa to najlepsze pod względem stosunku cena/zastosowane podzespoły co możesz dzisiaj kupić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krismuaythai Napisano 19 Września Autor Udostępnij Napisano 19 Września W dniu 17.09.2024 o 09:47, Krypto.Szosowiec napisał: Bez sensu ten Giant. Za 5k masz dużo lepszy rower tutaj: https://www.centrumrowerowe.pl/rower-szosowy-sensa-romagna-disc-sle-pd35801/?v_Id=227518&utm_source=google&utm_medium=cpc&gad_source=1&gclid= Ewentualnie wersja na Tiagra jest jeszcze tańsza. Dziekuje za pomoc, Sensa zakupiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi