gamestar Napisano 14 Września Udostępnij Napisano 14 Września Szukam dobrych spodenek na rower szosowy z wkładką żelową, mogą być na szelkach, mogą być bez. Obecnie mam jakieś tanie z allegro z wkładką piankową ale średnio spełniają swoją role. Waga obecnie oscyluje wokół 120 kg ale leci. Wiem, że to też czynnik w dużym stopniu powodujący bóle, ale mam wrażenie, że dobre spodenki sporo mi ulżą. Jestem w stanie robić ponad dwugodzinne wypady ale druga połowa nie jest przyjemnością. Cena powiedzmy wstępnie ok 200zł, jak sie nie da to więcej. z góry dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 14 Września Udostępnij Napisano 14 Września 1. A dlaczego akurat z żelową? 2. Spodenki na szosę muszą mieć szelki 3. https://www.decathlon.pl/p/spodenki-rowerowe-szosowe-meskie-van-rysel-endurance-na-szelkach/_/R-p-347635 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamestar Napisano 15 Września Autor Udostępnij Napisano 15 Września Po piankowej chciałem spróbować żelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi