gamestar Napisano 14 Września 2024 Napisano 14 Września 2024 Szukam dobrych spodenek na rower szosowy z wkładką żelową, mogą być na szelkach, mogą być bez. Obecnie mam jakieś tanie z allegro z wkładką piankową ale średnio spełniają swoją role. Waga obecnie oscyluje wokół 120 kg ale leci. Wiem, że to też czynnik w dużym stopniu powodujący bóle, ale mam wrażenie, że dobre spodenki sporo mi ulżą. Jestem w stanie robić ponad dwugodzinne wypady ale druga połowa nie jest przyjemnością. Cena powiedzmy wstępnie ok 200zł, jak sie nie da to więcej. z góry dzięki za pomoc Cytuj
Mihau_ Napisano 14 Września 2024 Napisano 14 Września 2024 1. A dlaczego akurat z żelową? 2. Spodenki na szosę muszą mieć szelki 3. https://www.decathlon.pl/p/spodenki-rowerowe-szosowe-meskie-van-rysel-endurance-na-szelkach/_/R-p-347635 Cytuj
gamestar Napisano 15 Września 2024 Autor Napisano 15 Września 2024 Po piankowej chciałem spróbować żelu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi