saygon Napisano 13 Września Udostępnij Napisano 13 Września Cześć, dopiero co kupiłem gravela, a już chcę go sprzedać. to nie dla mnie. Pochylenie, rogi i trymowanie, dodatkowo brak amorka dyskwalifikuje go. Nadgarstki mnie bolały po 5 km. A lubię jeździć po górkach w lesie, czasem po piachu. Czasem ścieżkami leśnymi albo ścieżkami rowerowymi. Szukam uniwersalnego roweru, który będzie następcą mojego staruszka, górala: Scott Reflex. Deore. W sklepie odradzili mi Meridę Crossway 700, ale to 11, a nie 10. A poczytałem, że lepsze 10 są. Co myslicie o Giant Roam 0 lub 1? A może inne polecicie? pozdrawiam, saygon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 14 Września Udostępnij Napisano 14 Września Rowery jako całość wszystkie są ok. Wyboru musisz dokonać w oparciu o napęd bo każdy ma inny układ. Osobiście uważam, że do crossa najbardziej optymalne jest 2x więc z tej trójki wziąłbym roam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saygon Napisano 18 Września Autor Udostępnij Napisano 18 Września A czy taki cross to nadaje się do dłuższej trasy po nierównym terenie: las, droga szutrowa? Bo też rozważam trekkingowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 18 Września Udostępnij Napisano 18 Września Lepiej niż trekking Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi