Marek82 Napisano 13 Września Udostępnij Napisano 13 Września Część, tak jak w temacie szukam dobrych miejscówek w Łodzi , ew. okolicach Łodzi do trenowania podjazdów. Będę wdzięczny za pomooc bo niejestety rejon wydaje się nie obfitować w takie miejsca Na razie znalazłem dwa odciniki w okolicy Łodzi, może się komuś przyda 00:14 1.38 km 6.0 km/h 50 m 0m i 00:32 5.79 km 10.9 km/h 40 m 0 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowerowe_lowe Napisano 13 Września Udostępnij Napisano 13 Września Współczuje ja mieszkam w Małopolsce tutaj takich miejsc jest od groma:)pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 13 Września Mod Team Udostępnij Napisano 13 Września No to pomogłeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek.B Napisano 13 Września Udostępnij Napisano 13 Września Pokaż rower na jakim trenujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 13 Września Mod Team Udostępnij Napisano 13 Września Bez sprawdzania - są to asfalty, i teoretycznie szosa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 13 Września Udostępnij Napisano 13 Września W którym miejscu Łodzi mieszkasz? Podjazdów jak na pogórzach, czy w górach nie znajdziesz. Natomiast coś do podjeżdżania się znajdzie. Jak na MTB, to w Lesie Łagiewnickim możesz zrobić sobie trening, w którym wykręcisz kilkaset metrów przewyższenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek82 Napisano 13 Września Autor Udostępnij Napisano 13 Września @Maciek.B Jeżdzę gravelu kross esker 2.0 z 2019. Wrzuciłem mu szersze opony i w górach izerskich dał radę ( w przeciwieństwie do mnie dlatego szukam górek żeby się lepiej przygotować na następny raz ) @siemalysy Górna, także nie najbliżej ale tragedii nie ma, zawsze mogę w samochód rower wrzucić. Dzięki za podpowiedź poszukam tam tras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi